Events

Rundtur på de finansielle markeder

15. september 2021

Invitation til at tage med Jacob Pedersen, Aktieanalytikerchef i Sydbank på rundtur på de finansielle markeder.
– Jacob kommer omkring både politik, økonomi og ikke mindst aktiemarkedet med et bud på afkastudsigterne og temaerne i den kommende tid.

Læs mere »

Gør din virksomhed salgsklar

2. september 2021

M&A, Due Diligence, EBITDA multipler, IPO og Exitstrategi
– Alle virksomheder bliver handlet over tid. Nogle går i arv til næste generation, andre bliver børsnoteret, nogle lukker og mange sælges til andre virksomheder, kapitalfonde eller fusionerer med konkurrenter.

Læs mere »

Konkurrencemæssige fordele i markedet

16. juni 2021

Hvad giver jeres virksomhed fordele i markedet?
Hvorfor har I konkurrencefordel? Kan I bibeholde eller forbedre jeres position? Skiller I jer ud og er der præferencer i markedet? Har i tydelig og velbegrundet indsigt omkring jeres kunder?

Læs mere »

Få styr på fradrag, moms og skat

8. februar 2021

Der er ligeså mange faldgruber, som der er muligheder som selvstændig, erhvervsleder eller virksomhedsejer indenfor bogføring og økonomi.

Kom og få en gennemgang af en række vigtige punkter såsom fradrag, moms og skat, når vores strategiske samarbejdspartner: EY deler ud af deres viden indenfor området på et eftermiddagsseminar her på stedet.

Læs mere »

Piemonte & Partnerskaber

11. november 2020

Kom og få et glas vin fra Piemonte og hils på vores nye strategiske partner, Ideal Advokatfirma, som samtidig vil berige os med deres viden og erfaringer omkring emnet; partnerskaber.

Læs mere »

Åbningsreception

11. september 2020

I anledning af, at vi slår dørene op til vores nye virksomhed og kontorfællesskab, vil det glæde os at se venner og forretningsforbindelser til vores åbningsreception.

Læs mere »